Pasivní a vysoké příjmy bez práce jsou pohádkou

11.09.2009 06:30

Sen o pasivním příjmu sní čím dál více lidí. V dobách hospodářské recese je snazší uvěřit příjmům bez práce. V inzertních rubrikách novin přibývá zaručeně seriózních nabídek pro práci z domova. I přes rozdílné inzeráty a jejich obsahy, mají jedno společné. Jako vstupní kapitál je zapotřebí složit drobný poplatek v řádech stokorun.

Řada inzerujících se tak snaží své potenciální oběti přesvědčit, že manipulační poplatek ve výši několika stokorun je nutný k uhrazení administrativních nákladů. Často se jedná o hlavní výdělek, který má inzerující z tohoto typu podvodného jednání. Pokud byste si na takovéto jednání stěžovali, bude se jednat o přestupek. Museli byste najít další postižené oběti, kterým by vznikla celková škoda ve výši nad 5000 korun, potom byste mohli podat trestní oznámení a dotyčný podnikavec by byl trestně stíhaný.

K výše popsané cestě však vede dlouhá a strastiplná cesta, kterou se lidé napálení bezpracnými výdělky neuchýlí. Dál budou snít svůj sen o pasivním příjmu a nechají se nachytat kýmkoliv, kdo jim pomůže na chvilku se zasnít.

Zpět

Diskusní téma: Pasivní a vysoké příjmy bez práce jsou pohádkou

Datum 25.07.2012

Vložil Josef

Titulek Jak na pasivní příjmy

Odpovědět

Pokud se chcete dostat k zajímavým pasivním příjmům, tak pošlete svoje CV na e-mail hypopepa@quick.cz. Odpovím obratem, zdali máte šanci, či ne.

Datum 13.02.2010

Vložil Marie

Titulek hezký web

Odpovědět

Přeji plno úspěchů při vytváření pasivních příjmů.
Marie
www.pasivnipenize.cz

Datum 28.01.2010

Vložil Petr

Titulek Worky

Odpovědět

Souhlasím, hafo peněz třeba tak 20000000 a pak můžete sedět u moře, ale kde je vzít :D

Datum 28.12.2009

Vložil Martin

Titulek pasivní příjmy

Odpovědět

Nesouhlasím, pasivní příjmy jsou možné a nemusí jít ani o žádnou nelegální věc či letadlo.

Datum 14.09.2009

Vložil Vladan Drahan

Titulek pasivni prijmy

Odpovědět

Pasivni prijmy nejsou pohadkou. Staci mit v bance ulozeno hafo penez anebo mit par bytu a pronajimat je. To si pak muzete lezet u more kazdy den a nic nedelat.

oSpoření.cz Přečtěte si o spoření na finančním serveru investia.cz