J&T Banka vykázala vloni zisk 234 milionů korun

26.03.2010 13:23

Oproti roku 2008 zisk J&T Banky mírně vzrostl o pět milionů korun. Bance se dařilo při získávání vkladů od svých privátních klientů, pro které připravila termínovaný vklad s roční úrokovou sazbou ve výši čtyř procent. Podmínkou je uložit na termínovaný vklad nejméně 500 tisíc korun na dobu jednoho roku.

Pokud byste půl milionu korun uložili na dva roky, získáte u banky roční úrokovou sazbu ve výši 4,5 procenta, při pětiletém vkladu pak roční úrok ve výši pěti procent.

Pokud uložíte do banky alespoň jeden milion korun na dobu dlouhou nejméně jeden rok a více, získáte týdenní pobyt ve Vysokých Tatrách.

J&T Banka představila tento vkladový produkt v posledním čtvrtletí loňského roku a ke konci roku zaznamenala zájem zhruba dvou tisíc klientů, kteří jí svěřili své peníze.

„Nový produkt zatím plní naše očekávání, máme zájem postupně nabízet přímou cestou také další investiční a vkladové produkty a věříme, že řada zájemců se rozhodne využít také naše služby privátního bankovnictví,“ řekl Štěpán Ašer, generální ředitel banky.

Zpět

Diskusní téma: J&T Banka vykázala vloni zisk 234 milionů korun

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

oSpoření.cz Přečtěte si o spoření na finančním serveru investia.cz